Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
2023
  2023-01-02 21:55:53, hétfő
 
  Hamarosan új ciklus elé nézünk a számmisztika szerint. Addig azonban még van három év. A kérdés, hogy mi vár ránk idén?

Amikor az éveket elemzik a számmisztikában, akkor mindig összeadják a számokat egészen addig, míg végül egyjegyű számot nem kapnak. 2022 száma a 6 volt, 2023-nak viszont már a 7 jutott: 

2+0+2+3 = 7

2023 a hetes éve lesz. Ez azt jelenti, hogy lassan-lassan a végére érünk egy kilenc éves ciklusnak, ami után újra elölről kezdünk nagyon sok mindent - globális szinten. A ciklus újraindulásakor pedig lehetőségünk van arra, hogy más projektekbe vágjunk bele, új feladatokat, kihívásokat tűzzünk ki, új tapasztalatokat gyűjtsünk és kezdjünk el megvalósítani mindent, amit csak tudunk.

Ez az év arról fog szólni, hogy végre megkapjuk jutalmunkat azért az energiáért, amit belefektettünk egy adott dologba (lehet az karrier, párkapcsolat, bármi, amit szerettünk volna elérni, és nem tétlenkedtünk a megvalósításában). 

Azonban azoknak, akik nem néztek szembe a kihívásokkal, a nehézségekkel - vagy még mindig váratnak magukra a megoldások -, nem biztos, hogy könnyű év elé néznek. 
A 7-es szám jelentése
A hetes szám egy isteni szám. Nem hiába kötődik legjobban a 777 is az égiekhez. Isten egységét a világegyetemmel, és az Istennel való egységet (mint egyén) szimbolizálja.
A 7-es szám fellelhető a Földön szinte az összes vallásban, történetben, és a hétköznapjainkban is. És sok kultúrában szerencseszámnak számít. A hetes szám értékes leckét ad nekünk.
Arra sarkal, hogy figyelj jobban a belső hangodra, a megérzéseidre. Törődj többet a lelkeddel, meditálj. Ne félj az akadályoktól, mert mindenből tanulhatsz, tudd, hogy minden akadály legyőzhető. 
Hihetetlenül szerencsés sorozatot képvisel, amely boldogságot, anyagi bőséget, áldást hozhat számunkra az életben. 

Spirituálisan a felfedezés, az új ismeretek minden formáját hozhatja számunkra.
A hetes szám kulcsszavai erre az évre: siker, belső gazdagság, személyes növekedés, fordulópont, bölcsesség és egy cél elérése
Ezt a szám vízválasztó lehet az emberi kapcsolatokban és párkapcsolatokban is. 

A hetes számhoz kapcsolódik az elmélyedés, a gondolkodás, a megvilágosodás, a spiritualitás, a tudás és a bölcsesség. A legfőbb jelentése az belső spirituális megvilágosodás, vagy a spirituális út során a tudás megszerzése. Bölcsességet és tudást hoz, ez a magasabbrendű tudás pedig folyamatosan feléd áramlik majd, ahogyan járod az utadat. 

Ez az év a számmisztika szerint nyugalmat hozhat számunka, illetve egy csendesebb időszakot a ciklus közepére esett aktívabb földi események után. 

Mélyebb önismeret
Akik önmagukon, és személyes fejlődésükön, önmaguk megismerésén dolgoznak, azoknak jó hír, hogy a hetes szám mélyebb önismeretet hoz számukra. Felismeréseket kaphatnak olyan titkokra, vagy gondokra, melyeket eddig nem tudtak magukról. Illetve pontot tehetnek a problémáik végére - természetesen, ha ezt az utat választják. Ők lesznek azok, akik képesek lesznek szinteket lépni a lelki fejlődésükben. 
Mindenkinek megadatik a lelki-szellemi fejlődés továbbra is. Ezt pedig sokan ki fogják használni és befelé fordulóbbak lesznek, illetve a szellemi dolgokra, és az önismeretre szánják majd a legtöbb időt. Csendre, nyugalomra vágynak majd. Előtérbe kerülnek a belső értékek. 

Persze lesznek olyanok is, akik a körülmények hatására sem képesek lassítani, vagy leállni és olyan események sorozata vár rájuk, amik lassításra kényszeríthetik őket. 

Az idei évben nagyobb lesz felelősségtudatunk, kötelességérzetünk. Egy picit távolságtartóbb, visszafogottabb lesz ez az év. Érzelmeinket nehezebben fogjuk kimutatni, kifejezni másoknak. Bekapcsolnak szűrőink és jobban megfogjuk válogatni, hogy kiket engedünk közül magunkhoz, az életünkbe, a személyes szféránkba. 

Összegzésként: Ez az év sok spirituális fejlődést, felismeréseket hozhat számukra - akár önismereti szinten is.
Tanácsom erre az évre nektek, hogy legyetek nyitottak az új dolgokra, az új lehetőségekre, a felismerésekre. Töltsetek több időt önmagatok megismerésével, és a spirituális fejlődésetekkel.
Szerző: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Címkék: megvalósításában, szerencseszámnak, visszafogottabb, fejlődésetekkel, távolságtartóbb, világegyetemmel, kényszeríthetik, újraindulásakor, számmisztikában, tapasztalatokat, felismerésekre, megvilágosodás, kapcsolatokban, belefektettünk, felismeréseket, megismerésével, megérzéseidre, spirituálisan, spiritualitás, magasabbrendű, megvalósítani, lehetőségekre, nehézségekkel, természetesen, összegzésként, szimbolizálja, fejlődésükben, tétlenkedtünk, párkapcsolat, lehetőségünk, megismerésén, számmisztika, fejlődésükön, bölcsességet, folyamatosan, kihívásokkal, számmisztika szerint, éveket elemzik, számokat egészen, végére érünk, kilenc éves, ciklus újraindulásakor, adott dologba, 7-es szám, hetes szám, isteni szám, összes vallásban, belső hangodra, szám vízválasztó, emberi kapcsolatokban, hetes számhoz, legfőbb jelentése, Tünde Nikoletta,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Föld napja április 22  Idézetek a barátságról  Jó éjszakát  Gondolatok az életről és szere...  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  Gárdonyi Géza - Április végén  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Esti kép  Jó éjt  Volt egy...  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Álom  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Szép estét kedves látogatóimna...  A Föld napja  A hét szűk esztendő  A végzet az  Különös!  A Föld napja  Pillangó  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  A könnyek összegyűjtése  Alakot vált...  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  A könnyek összegyűjtése  Két tekintet van  Alvó cica  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Álom  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Két ember becsülete  Föld napja április 22  Beney Zsuzsa - Tavasz  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emlék  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Naplemente  Lábad nyomát megőrzi a föld.  A boldogság ült a világvégén  Tehetségtelen gyerek nincs.  A végzet az  Föld napja április 22  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Fodor Ákos költő,  képre írva  A keserű igazság  Facebookon kaptam  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Ébredj  Föld napja április 22  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Jó éjszakát  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Különös!  A föld szépségéért  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Messziről jött ember  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke... 
Bejegyzés Címkék
számmisztika szerint, éveket elemzik, számokat egészen, végére érünk, kilenc éves, ciklus újraindulásakor, adott dologba, 7-es szám, hetes szám, isteni szám, összes vallásban, belső hangodra, szám vízválasztó, emberi kapcsolatokban, hetes számhoz, legfőbb jelentése, belső spirituális, tudás megszerzése, magasabbrendű tudás, csendesebb időszakot, ciklus közepére, problémáik végére, utat választják, lelki fejlődésükben, lelki-szellemi fejlődés, szellemi dolgokra, önismeretre szánják, legtöbb időt, belső értékek, körülmények hatására, idei évben, picit távolságtartóbb, személyes szféránkba, évre nektek, spirituális fejlődésetekkel, megvalósításában, szerencseszámnak, visszafogottabb, fejlődésetekkel, távolságtartóbb, világegyetemmel, kényszeríthetik, újraindulásakor, számmisztikában, tapasztalatokat, felismerésekre, megvilágosodás, kapcsolatokban, belefektettünk, felismeréseket, megismerésével, megérzéseidre, spirituálisan, spiritualitás, magasabbrendű, megvalósítani, lehetőségekre, nehézségekkel, természetesen, összegzésként, szimbolizálja, fejlődésükben, tétlenkedtünk, párkapcsolat, lehetőségünk, megismerésén, számmisztika, fejlődésükön, bölcsességet, folyamatosan, kihívásokkal, bekapcsolnak, hihetetlenül, akadályoktól, érzelmeinket, spirituális, fordulópont, boldogságot, körülmények, projektekbe, önismeretet, kulcsszavai, kapcsolódik, kihívásokat, fordulóbbak, mindenkinek, megszerzése, vízválasztó, jutalmunkat, feladatokat, önismeretre, gondolkodás, történetben, kultúrában, fellelhető, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6171
  • e Hét: 31062
  • e Hónap: 62548
  • e Év: 267249
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.